نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

Iranian Food Science and Technology Research Journal

رتبه علمی:

علمی - پژوهشی (کشاورزی)

دوره انتشار:

دوماهنامه

ISSN:

1735-4161

زبان:

فارسی

شمارگان:

250 نسخه

صاحب امتیاز:

گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد

مدیر مسئول:

دکتر هاشم پور آذرنگ

سردبیر:

دکتر سید محمد علی رضوی

مدیر اجرایی:

دکتر مسعود تقی زاده

هیئت تحریریه:

دکتر محمد رضا احسانی، دکتر هاشم پور آذرنگ، دکتر محمدباقر حبیبی نجفی، دکتر اصغر خسروشاهی، دکتر مرتضی خمیری، دکتر سید محمد علی رضوی، دکتر محمد علی سحری، دکتر فخری شهیدی، دکتر ناصر صداقت، دکتر عسگر فرحناکی، دکتر رضا فرهوش، دکتر بی بی صدیقه فضلی بزاز، دکتر مهدی کاشانی نژاد، دکتر مهدی کدیور، دکتر سید علی مرتضوی، دکتر محمدجواد وریدی

محل انتشار:

مشهد

تلفن:

(داخلی 321) 20-38795618 (051)

نمابر:

38787430 (051)

نشانی:

مشهد، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، دفتر مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

دسترسی اختصاصی:

http://www.magiran.com/vcr 

سایت اختصاصی:

ifstrj.um.ac.ir 

نشانی الکترونیک:

ifstrj um.ac.ir

تاریخ:
1395/01/17
فایل ها :
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
 
آدرس پست الکترونیکی شما
   
شماره تلفن
توضیحات
 
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
 
کلیه حقوق این سایت متعلق به وزارت جهاد کشاورزی می باشد
Powered by DorsaPortal